1)Παραλαβή από το κατάστημα μας. Μπορείτε να παραλάβετε τα είδη που σας ενδιαφέρουν απευθείας με επίσκεψη στο κατάστημα μας. Αν είστε από μακριά τηλεφωνήστε πρώτα ώστε να σας κρατήσουμε αυτό που σας ενδιαφέρει για το διάστημα που θα συμφωνήσουμε, ενώ ταυτόχρονα θα έχετε επιβεβαιώσει ότι πράγματι είναι εκείνη τη στιγμή, ετοιμοπαράδοτο. Εφόσον κάνετε κράτηση, ο χρόνος παραμονής σας στο κατάστημα μειώνετε στο ελάχιστο για το click away, οπότε η όλη συναλλαγή ( λόγω πανδημίας κτλ.) εξελίσσετε πιο ομαλά και αποφεύγουμε συνωστισμό.

2)Αποστολή με courier. Όλα τα είδη αποστέλλονται με courier (Αcs, Γενική, Ελτά ή Courier center ) εκτός αν υπάρχει διαφορετική συμφωνία . Το κόστος για οποιαδήποτε αποστολή είναι το ανώτερο 10€  ανεξαρτήτως βάρους για κάθε δέμα, εκτός των μοτέρ που το κόστος αποστολής τους εφόσον ζητηθεί courier είναι 15-20€. (Εάν είστε πελάτης χονδρικής κι έχετε κωδικό στην ΕΛΤΑ και θέλετε χρέωση παραλήπτη, πρέπει εσείς να στείλετε να γίνει αγορά, γιατί το σύστημα των ΕΛΤΑ δεν επιτρέπει ΧΠ) 

3)Αποστολή με μεταφορικές εταιρίες. Για πολύ ογκώδης κι όχι τόσο άμεσες παραγγελίες, συνήθως για μαζικές παραγγελίες πελατών χονδρικής κτλ. δύναται να παραδώσουμε τα εμπορεύματα σε πρακτορεία μεταφορών με δικά μας οχήματα. Στην περίπτωση αυτή ,εφόσον δεν υπάρχει προσυμφωνημένος τρόπος πληρωμής με την εταιρία σας, ενδέχεται να σας ζητηθεί κατάθεση πριν την αποστολή, καθώς συνήθως τα πρακτορεία δεν υποστηρίζουν αντικαταβολή.

4)Αποστολή με τοπικές courier. Πελάτες χονδρικής του νομού Σερρών μπορούν να επιλέξουν επίσης την τοπική ART  για αυθημερόν παράδοση, και για πελάτες κεντρικής Μακεδονίας διατίθεται επίσης η SPRINTER για παράδοση την επόμενη μέρα.*Υπόψιν αυτές οι δύο  παραλαμβάνουν  από εμάς καθημερινά στις 15:00, συνεπώς για να είμαστε έτοιμοι πρέπει να δώσετε την παραγγελία ως τις 12:00

5)Αποστολή στο εξωτερικό. Με Fedex εξυπηρετούμε όλη την Ευρώπη με χρόνο παράδοσης περίπου 7 μέρες. Για μικρά δέματα υπάρχει και η δυνατότητα express με παράδοση σε 2 μέρες.

6)Επιστροφές . Πριν την παραγγελία σας διαβάστε τους όρους χρήσης, για περιπτώσεις επιστροφών, εγγυήσεων κτλ.

7)Παράδοση παραγγελίας. Στατιστικά παρακολουθώντας, οι παραγγελίες αποστέλλονται αυθημερόν σε ποσοστό 95% εφόσον λάβουμε την παραγγελία σας ως τις 14:00,  με προοπτικές παράδοσης την επόμενη μέρα το πρωί στο 80% της Ελλάδας, ή σε 2 μέρες για Κρήτη, Ρόδο, Σάμο, Χίο , και σε 3 μέρες μόνο σε περιπτώσεις πολύ δυσπρόσιτων περιοχών. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στη σελίδα του προϊόντος ως “περιορισμένο απόθεμα” ή ως “κατόπιν παραγγελίας”) θα ειδοποιηθείτε για την ημερομηνία παράδοσης τηλεφωνικά. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε επίσης  προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την αναμονή της αποστολής της ή την ακύρωση της.