Τα νέα μας...

Ανταλλακτικά moto χονδρική

To Mototrade δίνει πρόσβαση στις τιμές χονδρικής στα συνεργαζόμενα καταστήματα. (Β2Β accounts)
Εάν είστε στο χώρο της μοτοσυκλέτας και δεν το έχετε κάνει ήδη, συστηθείτε τώρα δημιουργώντας αρχικά ένα λογαριασμό.

Εφόσον συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία πχ ΑΦΜ κτλ ο λογαριασμός σας θα ελεγχθεί και θα εγκριθεί εντός 24 ωρών.

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε και συμπληρώστε ΑΦΜ κτλ, και καλέστε μας για να ενεργοποιήσουμε το προφίλ σας έτσι ώστε να βλέπετε και τις τιμές χονδρικής.

Στις τιμές χονδρικής συμπεριλαμβάνεται το ανάλογο ποσοστό ΦΠΑ τους είδους και της περιοχής σας.

Επίσης αν συνδεθείτε ως κατάστημα σας δίνεται η δυνατότητα να δείτε τυχόν ανακοινώσεις που αφορούν τους συνεργάτες μόνο. Επίσης έχετε πρόσβαση σε τυχόν μηνύματα που μπορεί να αφορούν μόνο εσάς, πχ υπενθύμιση υπολοίπου, καρτέλα πελάτη, τηλεφωνικές παραγγελίες και άλλα.

Η πρόσβαση στις τιμές είναι διαθέσιμη από όλα τα κομπιούτερ σας, η τα κινητά σας κτλ. Δεν δεσμεύουν δηλ συγκεκριμένο pc, από όπου μπορεί μόνο κάποιος να συνδεθεί όπως κάνουν αλλά συστήματα, αλλά επιτρέπουμε ελεύθερη πρόσβαση από παντού. Με τον τρόπο αυτό παρέχουμε μεγίστη ευελιξία, και χρηστικότητα.

Σας ενημερώνουμε όμως ότι καταγράφουμε την IP από την οποία συνδέεστε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσέχετε να μην δώσετε τον κωδικό σας σε τρίτους, γιατί θα φαίνεται στο σύστημα μας ότι κάποιος άλλος μπαίνει από το λογαριασμό σας από άλλη περιοχή, κι αν αυτό συμβεί, θα σας κόψουμε την πρόσβαση. Ο κωδικός σας είναι αυστηρά προσωπικός και δεν πρέπει να τον αποκαλύπτετε σε κανέναν. 

Βεβαίως σας θυμίζουμε ότι μπορείτε να πληρώσετε και με πιστωτική κάρτα και να ρυθμίσετε τυχόν online άτοκες δόσεις πληρωμής μεγάλων παραγγελιών.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία.