Τα νέα μας...

Ρουλεμάν NSK

Οταν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να βρείτε ή δεν θέλετε γνήσια ρουλεμάν …
στο mototrade συστήνουμε τα ρουλεμάν της NSK.
To moto της είναι SET THE FUTURE IN MOTION
Η εταιρία έχει έδρα το Τόκυο στην Ιαπωνία και ο νεος πρόεδρος της είναι ο Akitoshi Ichii , (οπως μπορείτε να δείτε κι εδω https://www.facebook.com/NSK.Ltd )
ιαθέτει παραγωγή σε διάφορες χώρες,οπως Πολωνία,Αγγλία,Γερμανία,Αμερική κτλ.τα οποια διανέμει σε όλο τον πλανήτη.
Η επιτυχία της,που κι εμείς επιβεβαιώνουμε, στηρίζεται κυρίως στην εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία των ρουλεμάν που παράγει,και την αξιοπιστία τους.
Με μια επίσκεψη στο επίσημο site της εταιρίας https://www.nsk.com/index.html μπορείτε να βρείτε πολλές επιπλέον πληροφορίες.
Στο mototrade διαθέτουμε και συστήνουμε μόνο ρουλεμάν NSK ,τα οποία σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή τους τα καθιστούν κορυφαία επιλογή. Η πώληση τους γίνεται σε επίπεδο χονδρικής αλλά και λιανικής.
Υπενθυμίζουμε για να βλέπετε τις τιμές χονδρικής πρέπει να είστε συνδεμένοι στο B2B λογαριασμό σας.
PS Ειδικά στους συνεργάτες μας προτείνουμε να συμβουλεύετε τους πελάτες σας σωστά και να αφιερώνετε κάποιο χρόνο ώστε να τους εξηγείτε γιατί αξίζει να βάλουν το γνήσιο ή ένα σωστό ποιοτικό ρουλεμάν. Η ταλαιπωρία του να υποστούν ξανά μια επισκευή επειδή δεν μπήκε σωστό ρουλεμάν,είναι πολύ πιο κοστοβόρα.
(Εξάλλου ενα ρουλεμάν τροχού παπιού έχει πχ λιανική 4,50 € σε NSK ενώ πχ ένα αντίστοιχο Κίνας/Ινδονησιας κτλ θα έχει ~ 3,00 €. )