Η ιστορία :

Αν και φαντάζει πολύ μακριά οφείλουμε να αναφέρουμε στο ιστορικό μας, ότι η αρχή  ουσιαστικά έγινε από τον Μαυρίδη Νικόλαο περίπου το 1945 ,καθώς λειτουργούσε καροποιείο κατασκευάζοντας εξ’ ολοκλήρου κάρα της εποχής , εξυπηρετώντας από τότε τις ανάγκες τις μετακίνησης και του εμπορίου της ευρύτερης περιοχής.

Καθώς η μηχανοκίνηση έμπαινε ήδη στην αγορά, το επόμενο βήμα έγινε από τον Μαυρίδη Συμεών ο οποίος σε συνέχεια του πατέρα του, μετέτρεψε την επιχείρηση σε κατάστημα ανταλλακτικών και μοτοσυκλετών το 1978 αναπτύσσοντας το κατά πολύ, διευρύνοντας δίκτυο ταυτόχρονα με εισαγωγές από Ιαπωνία κτλ.

Η συνέχεια :

Περνώντας η επιχείρηση  στην 3 γενιά νομικά από το 2010 ενώ ουσιαστικά από πολύ πριν, ασχολούμαστε αποκλειστικά με μοναδικό αντικείμενο, τα ανταλλακτικά μοτοσυκλετών.

Στοχεύουμε στην χονδρική πώληση και έχουμε στενό δίκτυο πολυετών συνεργασιών με συνεργεία κάθε μεγέθους και καταστήματα εμπορίας, σε όλη την Ελλάδα.

Συστατικά της επιτυχίας μας είναι η συνέπεια στα συμφωνηθέντα και η ποιότητα στην εξυπηρέτηση. Για να επιτευχθούν αυτά λειτουργεί στο παρασκήνιο μια πολύ δεμένη ομάδα , που καθημερινά παρέχει τις βέλτιστες προτάσεις, στις ανάγκες πελατών. Στεγαζόμαστε σε ιδιόκτητο χώρο 20km από το κέντρο Θεσσαλονίκης, στην περιοχή Λαγκαδά

Σύμμαχος μας η τεχνολογία και η πληροφορική. Διατηρούμε βάση δεδομένων εφαρμογών ανταλλακτικών με data πολλών ετών, για πολλές μοτοσυκλέτες, παπιά και scooter ακόμη και Κίνας, ώστε να μπορούμε άμεσα τηλεφωνικώς να προτείνουμε τα σωστά ανταλλακτικά after market.Η οικονομική μας ευρωστία επιτρέπει να διατηρούμε μεγάλο στοκ αποθεμάτων και να παρέχουμε πιστώσεις όπου χρειάζεται, με ιδία κεφάλαια και μηδενικό δανεισμό. Όλα τα παραπάνω λειτουργούν στημένα σε σύγχρονα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ERP προσφέροντας μοναδική εμπειρία πελάτη με αποτέλεσμα ο σημερινός όγκος παραγγελιών, να αποστέλλεται κατά 95% αυθημερόν.

Είμασταν οι πρώτοι στην online εποχή ξεκινώντας πριν 20 χρόνια το πρώτο μας site που ήταν το πρώτο στην Ελλάδα στον τομέα ανταλλακτικών που είχε εμφανιστεί, παρέχοντας ήδη από τότε στους πελάτες μας λειτουργικότητες B2B. Έχοντας μεγάλη τεχνογνωσία πλέον στα συστήματα αυτά τo B2B/B2C portal μας τώρα είναι στην 5η έκδοση η οποία είναι καλύτερη από ποτέ, επιτυγχάνοντας ολιστική σχέση με τον συναλλασσόμενο ηλεκτρονικά, δίνοντας του την δυνατότητα μέσα από το προφίλ του να έχει πρόσβαση 24/7 στην καρτέλα του, τις παραγγελίες του, ανοικτά υπόλοιπα, αιτήματα κτλ. επιταχύνοντας διαδικασίες που παλιότερα διεκπεραιώνονταν με φυσική επίσκεψη.

Εισάγουμε κατ’ αποκλειστικότητα  για όλη την Ελλάδα brands οπως:RACING BOY, UMA RACING, CARDINALS RACING, YYPANG, KOCT, SPYDER, GL , LEO, CARPASSION και άλλους.

Eισάγουμε (όχι αποκλειστικά) brands όπως FEDERAL, ASPIRA, NGK, BANDO, SYS, OSRAM, VICMA, TECHNIUM, NGK, STRONG, ADIGE, OOH και άλλους, όπως επίσης και κοινά ανταλλακτικά από Taiwan.

Εμπορευόμαστε ανταλλακτικά, σε επίπεδο χονδρικής όπως πχ λιπαντικά CASTROL, ελαστικά METZELER, κτλ.

Γνήσια ανταλλακτικά. Tο portfolio μας ολοκληρώνεται από ένα ακόμα πολύ σημαντικό κομμάτι των γνήσιων αντ/κών. Στα χρόνια που πέρασαν κατορθώσαμε να επιτύχουμε συνεργασίες με τις σημαντικότερες εταιρίες δηλ. HONDA, YAMAHA, SYM, DAYTONA οπότε και καλύπτουμε και αυτό το κομμάτι με υπευθυνότητα και ταχύτητα. Δίνοντας μας τον αριθμό πλαισίου από οποιαδήποτε από τις παραπάνω μάρκες απαντάμε επί τόπου για τιμές και διαθεσιμότητες είτε του δικού μας stock ,είτε του stock Ελλάδας, είτε του stock Ευρώπης . Έτσι γνωρίζετε άμεσα αν θα αποστείλουμε αυθημερόν, είτε σε 2 μέρες, είτε σε 10 εάν προκύψει αεροπορική παραγγελία.

Συνεπώς με τις παραπάνω συνεργασίες, το μεράκι και την εμπειρία είμαστε μια εταιρία από τις ελάχιστες στην Ελλάδα που παρέχουν τέτοια γκάμα λύσεων, που χαίρει του αμοιβαίου σεβασμού αναλόγου επιπέδου επιχειρήσεων,  και γι’ αυτό μόνο τυχαία δεν είναι η διαχρονική προτίμηση των πελατών που μας κατατάσσει αντικειμενικά στην λίστα των TOP προμηθευτών ανταλλακτικών μοτό στην Ελλάδα.

MOTOTRADE MAVRIDIS
Κατσιμίδου 10
57200 Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης

ΤΗΛ :    2394 0 23669

ΤΗΛ 2:  2310 500991

FΑΧ :    2394 0 20846

ΑΦΜ :  EL075493515

Email : info@mototrade.gr

Μερικές φωτό απο εκθέσεις: